Våra tjänster

Byggtjänster för alla behov

Vi är experter inom byggbranschen och erbjuder ett personligt och unikt tillvägagångssätt som skiljer oss från andra byggfirmor. Vår filosofi handlar om att fokusera på möjligheter och lösningar istället för att fastna i problem. Vi erbjuder en helhetslösning, från rivning till slutstädning, och finns till hands för att ge råd och förslag angående materialval, byggteknik, och planlösningar.

Våra tjänster omfattar ett brett spektrum av arbete inom byggbranschen. Vi kan bygga hus från grunden till nyckelfärdigt, renovera badrum, konstruera altaner och verandor, utföra fasadarbeten, måleri, snickeri, kakelläggning, hantera fönster och tak, samt genomföra renoveringar av både hus och lägenheter med fullservice.

Vi garanterar kundens nöjdhet genom vår långa erfarenhet, användning av högkvalitativa material, professionellt bemötande och många referenser. Dessutom erbjuder vi hjälp med ROT- och RUT-avdragsansökningar för att underlätta för våra kunder.

Spara 50% med ROT

Som privatperson kan du nyttja Rot-avdraget – En skattereduktion på hantverkstjänster i ditt hus eller bostadsrätt.

Med vår hjälp kan du dra nytta av ROT-avdragets fördelar utan att behöva oroa dig för komplicerade pappersarbete. Låt oss ta hand om detaljerna så att du kan fokusera på att förverkliga dina byggdrömmar.

Vi fokuserar på möjligheter och lösningar,
istället för att se problem.

adress

följ oss