Om oss

DNS Byggtjänst

Vi kan ansvara för en totallösning, från rivning till slutstädning. Vi står till ditt förfogande genom förslag vad gäller val av material, byggteknik, planlösningar mm. Vi strävar alltid efter att ha en god kontakt med vår/våra uppdragsgivare, det kommer du att märka redan vid vår första kontakt.

Vi utför många sorters jobb inom branschen: husbyggnation från grunden till nyckelfärdigt, badrumsrenovering, altanbyggnation, fasadarbete, måleri, snickeri, kakelläggning, fönster, takarbete och erbjuder full service – Med stor erfarenhet.

Vår garanti för att kunden skall bli nöjd är vår långa erfarenhet, material av hög kvalitet, ett professionellt förhållningssätt och många referenser. Vi hjälper till med ansökning för ROT- & RUT-avdrag.

Kontakta oss för konstandsfri offert, redan idag.
Varmt välkomna!

För din trygghet.

Med vårt engagemang för kundens välbefinnande kan du känna dig trygg med oss. Vi prioriterar öppen kommunikation och transparens för att skapa förtroende under hela processen. Dessutom erbjuder vi kostnadsfria och förpliktelsefria offerter för att ge dig en klar bild av våra tjänster och priser.

Din tillfredsställelse är vår främsta målsättning, och vi strävar efter att göra hela upplevelsen så smidig och bekymmersfri som möjligt.

Vi fokuserar på möjligheter och lösningar,
istället för att se problem.

adress

följ oss